Red Hot Chili Peppers nadělují nové EP: Je zdarma ke stažení

Vydáno 30.03.2012 | autor: redakce

Redhoti nabízejí fanouškům zdarma ke stažení nové EP a všechny koncerty z probíhajícího amerického turné!

Red Hot Chili Peppers nadělují nové EP: Je zdarma ke stažení Red Hot Chili Peppers nadělují nové EP: Je zdarma ke stažení

redhoti ep_clKapela odstartovala americkou část svého světového turné, v jehož rámci zavítá i 27. srpna do pražské Synot Tip Arény. Koncert proběhne na propagaci aktuální desky I'M With You a tour potrvá až do příštího roku.

Red Hot Chili Peppers vycházejí fanouškům maximálně vstříc, takže po 72 hodinách od posledního odehraného koncertu se objeví záznam show na jejich internetových stránkách. Díky tomu si budete moct porovnat seznam písní, které kapela hraje, a pomalu se začít chystat na pražské vystoupení.

A protože Redhoti neškudlí, nadělují všem věrným i náhodným posluchačům dárek v podobě koncertního EP, které reflektuje část evropské větve světového turné. Album je zdarma ke stažení. Na EP najdete pět skladeb – Look Around, Dani California, Monarchy of Roses, If You Have To Ask a Give It Away.

Po stažení můžete kapele zanechat i vzkaz nebo jí prostě jen poděkovat. Red Hot Chili Peppers vydali poslední studiovku I'M With You koncem loňského srpna, kritik Daniel Maršalík ji ve své recenzi označil za zajímavý počin, kterému schází muzikantská energie a kytarista John Frusciante. „Přitom právě dravost nikdy dříve Redhotům nechyběla. Trochu energie sálá pouze z tracku Even You Brutus?, ale oproti takové Give It Away je to slabý odvar. Anthony Kiedis s kolegy jaksi vyměkl."



mp

red hoti free ep_top
zavřít