Lily Allen ve studiu: Plánuje comeback?

Vydáno 09.04.2012 | autor: redakce

Lily Allen ukončila hudební důchod a zřejmě se vrací na scénu. Tato informace prosákla do médií poté, co byla zpěvačka viděna v RAK Studios v Londýně. Nové album by tak mohlo vyjít v roce 2013.

Lily Allen ve studiu: Plánuje comeback? Lily Allen ve studiu: Plánuje comeback?


lily-allen-pic-pa-image  kopie 2Allen oznámila odchod ze světa popu před dvěma lety, a přesto, že se spekulovalo o jejím návratu v country podobě, opravdu po celou dobu zůstala stranou od hudebního průmyslu.

"Lily Allen byla ve studiu zkoušet nové věci a psát nějaké texty. Ještě není ve fázi, kdy by mohla začít natáčet novou desku, ale je to na cestě a je tu šance, že by novinka mohla být vydána začátkem příštího roku," uvedl zdroj pro Daily Star.

"Když Lily odcházela ze scény, opravdu si myslela, že je to nadobro. Jenže pak začala psát hudbu pro muzikál o Bridget Jones a to ji dostalo zpátky do hry. Lily se ale od posledního alba dost změnila a nyní vidí hudbu z jiné perspektivy. Chce vyzrálejší zvuk a některé texty budou o její dceři Ethel a manželovi Samovi," dodal zdroj.

Lily Allen vydala poslední desku It's Not Me It's You v roce 2009. Loni v listopadu porodila svému manželovi Samovi Cooperovi první dítě, dceru Ethel Mary. Spolupracovala také na otevření módního butiku Lucy In Disguise v Londýně, zatímco její písně pro muzikálovou verzi filmu Deník Bridget Jones budou ke slyšení ještě letos.



map

lily-allen-pic-pa-image
zavřít