Skrillex byl ve studiu jako malé dítě, tvrdí Jonathan Davis z Korn

Vydáno 14.04.2012 | autor: redakce

Frontman nu-metalových Korn, kteří si ke spolupráci na poslední desce The Path Of Totality vybrali momentálně nejvytíženějšího dubstepového DJe, tvrdí, že Skrillex se ve studiu choval jako malé dítě.

Skrillex byl ve studiu jako malé dítě, tvrdí Jonathan Davis z Korn Skrillex byl ve studiu jako malé dítě, tvrdí Jonathan Davis z Korn


1319492257-skrillexcrop__brunopostigoDodává, že s bývalým členem kapely From First To Last, vlastním jménem Sonnym Moorem bylo úžasné pracovat.

„Zavolal jsem mu a řekl Čau chlape, tady Jonathan, jen jsem si říkal, jestli bys nechtěl spolupracovat s Korn. On na to Kurva, jasně!. Tak přišel a byl jak malé děcko," vzpomíná Davis.

Na otázku, jak se vlastně předtím znali, Davis odpověděl, že s ním jejich producent kdysi dělal rozhovor. „Věděl jsem, že je to obrovský fanoušek Korn, a také jsem věděl, že dělal nějaké projekty pod názvem Sonny Moore. Několik let jsem poslouchal jeho věci, sice jsem s ním nemluvil, ale sledoval jsem, co dělá," dodal frontman Korn. 

Přestože pro Korn se Skrillex stal jejich miláčkem, veřejnost mu občas nemůže přijít na jméno. DJ to však neřeší. "Je mi jedno, jestli mě lidi nenávidí. Myslím tím, že to dávám. Děti jsou dnes pořád na počítačích. Jakmile dám něco na Facebook, během pár sekund začnou regovat slovy jako 'Jdi do prdele, vole... Děvko... Teplouši... Zničil jsi dubstep... Emo...' A když se podíváte na jejich profily, zjistíte, jak jsou mladí," uvedl Skrillex. 

map
zavřít