30 Seconds To Mars a Eminem? Jared Leto sní o spolupráci

Vydáno 25.04.2012 | autor: redakce

Frontman 30 Seconds To Mars Jared Leto prozradil, že by na příštím albu chtěli spolupracovat s Eminemem. Přípravy na natáčení čtvrté studiovky už začaly.

30 Seconds To Mars a Eminem? Jared Leto sní o spolupráci 30 Seconds To Mars a Eminem? Jared Leto sní o spolupráci


seconds230 Seconds To Mars překvapili už spoluprací s Kanyem Westem, který se podílel na jejích třetím albu Hurricane. Jared Leto nyní zatoužil po kolaboraci s kontroverzním Eminemem.

"Rád bych něco udělal s Eminemem. Mohlo by to být ohromující," nechal se slyšet Leto. Populární rapper však není jediný, na kterého si charismatický frontman brousí zoubky. Vyslovil i přání tvořit například s Björk, Sigur Rós nebo Robertem Smithem z The Cure.

Leto také poskytl informace o právě chystané čtvrté desce. "S nadšením pracujeme ve studiu. Pracoval jsem v tichosti a bez fanfár, ale konstantně na budoucím zvuku 30 STM," řekl zpěvák.

Zmínil se také o spolupráci s programátorkou M83 Morgan Kibby. "Přišla, nahrála nějaké synťáky a naprogramovala pár věcí. Je to opravdový talent. Pracujeme se samými zajímavými lidmi," pochlubil se Leto.

Na závěr potvrdil, že 30STM skutečně po celý rok 2012 nehodlají koncertovat. Kapela nedávno dokončila turné k poslednímu albu This Is War. Tour čítala 311 koncertů a dostala se dokonce do Guinnessovy knihy rekordů.



map

Kopie - seconds
zavřít