Freddie Mercury „obživne“ a znovu si zazpívá s Queen

Vydáno 11.05.2012 | autor: redakce

Freddie se objeví jako „optický klam" v rámci desetiletých oslav muzikálu We Will Rock You. Informaci přinesl sám Brian May.

Freddie Mercury „obživne“ a znovu si zazpívá s Queen Freddie Mercury „obživne“ a znovu si zazpívá s Queen

freddie_hpMay ale zároveň popřel, že by se Freddie zjevil na pódiu jako hologram, podobně jako nedávno Tupac na kalifornském festivalu Coachella. „Nechci tu sedět s hologramem mého drahého přítele," řekl May a dodal, že považuje za velmi nešťastné, jak organizátoři přistoupili k celé akci s Tupacem.

A na co se vlastně těšit? Podle Maye budou lidi odcházet ze show s nepopsatelným zážitkem a budou se ptát sami sebe: Viděl jsem opravdu na pódiu Freddieho?

Místo hologramu ale nabídnou v rámci osmi koncertů cosi jako „optický klam" Freddieho Mercuryho. Ze situace není příliš nadšený Roger Taylor, který se dřív zatvrdil, že s „reinkarnovaným" Mercurym nikdy vystupovat nebude, ale jedním dechem dodal, že podpoří plány oslav výročí We Will Rock You.

Dodejme, že produkční tým, který přišel s hologramem Tupaca, má do budoucna velké plány. Již brzo by se tak po pódiu mohli prohánět Michael Jackson, Kurt Cobain nebo Whitney Houston.



mp
freddie_hp
zavřít