Slash vydává sólovku Apocalyptic Love, nezapře vliv Guns N' Roses

Vydáno 20.05.2012 | autor: redakce

Dnes, tedy 21. května, vychází Apocalyptic Love, druhá sólovka bývalého kytaristy Guns N' Roses a nově i člena rockové Síně slávy.

Slash vydává sólovku Apocalyptic Love, nezapře vliv Guns N' Roses Slash vydává sólovku Apocalyptic Love, nezapře vliv Guns N' Roses

slash apokalyptikAlbum navazuje na Slashův debut z roku 2010 pojmenovaný prostě Slash a jeho první sólové koncertní album z listopadu 2011 nazvané Made In Stoke 24/7/11.

Na novém albu se Slash a další členové jeho kapely – Myles Kennedy (zpěv), Brent Fitz(bicí) a Todd Kerns (basová kytara) spojili s producentem Ericem Valentinem, který produkoval debut.

Autory všech skladeb jsou Slash a Kennedy. Hudebně album ctí přesně tu polohu, za kterou je kytarový mág Slash tolik milován. Na rozdíl od debutu, kde se díky řadě rozličných hostů pustil i do vod různých žánrů, Apocalyptic Love drží rockovou kytarovou polohu připomínající nejlepší období Guns N' Roses.

Ostatně jako člen skupiny Guns N' Roses byl Slash letos v dubnu uveden do Rockové síně slávy (The Rock and Roll Hall of Fame). Pilotním singlem z alba je úderná rocková skladba You’re A Lie.





TZ, mp
zavřít