Photolab chce na svém křtu obklíčit diváky speciální projekcí

Vydáno 23.05.2012 | autor: redakce

V pátek 25.5.2012 pokřtí Photolab, skupina zformovaná kolem zpěvačky Magdaleny Šalamounové a kytaristy a.m.almely, v pražském Bio Oku své debutové album Hollywood And Snuff.

Photolab chce na svém křtu obklíčit diváky speciální projekcí Photolab chce na svém křtu obklíčit diváky speciální projekcí


photolab_01Pražský křest bude poslední zastávkou mini turné, na které se photolab se svou deskou vydali hned po jejím vydání. Během turné desku představili v místech, ke kterým si členové kapely za dobu koncertování vytvořili osobní vztah a která zároveň dala naplno vyznít vizuální podobě koncertů. Celé turné však nemělo za cíl pouze prezentovat album Hollywood And Snuff, ale mělo i druhý, charitativní rozměr.

Tím je představení partnerského sdružení Cesta domů, zabývající se prací a pomocí umírajícím lidem a jejich rodinám v tomto nelehkém období lidského života. Veškerý výtěžek ze vstupného na všech koncertech, včetně pražského křtu, bude poukázán právě Cestě domů, na podporu jeho aktivit. Toto využití peněz umožnilo i spojení s Nadací Vodafone, která celé turné zafinancovala ze svého grantu v rámci programu V pohybu.

Návštěvníci pražského křtu se mohou těšit na kompletní koncertní repertoár skupiny Photolab, včetně poutavé a koncertu na míru ušité velkoplošné projekce. Ta si místy hraje s filmovou tématikou, aby se následně ponořila do písně a stala se jejím obrazovým podkresem umocňujícím její emoci a náladu.

Chcete vyhrát lístky na křest Photolab? Soutěžte s iReport.cz!

Jelikož je pražský křest posledním koncertem turné, má pro tuto příležitost kapela připravena i jisté speciality. K těm vybízí i samotný stylový prostor BIO OKO. Diváci by se tak měli přeneseně ocitnout přímo uvnitř projekcí a být jimi doslova obklíčeni. Více ale kapela nechce prozradit, s cílem nezkazit návštěvníkům koncertu překvapení.



zdroj: TZ, map
zavřít