Sledujte Rock In Rio online: Metallica, Linkin Park i Offspring

Vydáno 24.05.2012 | autor: redakce

Hned dva víkendy trvající festival Rock In Rio nabídne line-up nabitý jmény jako je Metallica, Evanescence, Linkin Park,The Offspring, Limp Bizkit, Maroon 5, Bruce Springsteen, Bryan Adams, nebo Smashing Pumpkins. Pokud se vám nechce vážit dalekou cestu do Portugalska, můžete nyní sledovat festival online.

Sledujte Rock In Rio online: Metallica, Linkin Park i Offspring Sledujte Rock In Rio online: Metallica, Linkin Park i Offspring


metallica_08_03_lrPočínaje 25. květnem se na YouTube spustí speciální kanál, na němž se rozběhne online vysílání přímo z místa činu. Vy si tak budete moct vychutnat řadu velkých koncertů přímo z domova.

První den, čili 25. května, se můžete těšit na pořádný nářez v podání kapel Metallica, Mastodon, Evanescence či Sepultura a řady dalších. Zábavu navíc doplní tři stage s taneční hudbou.Ani druhý festivalový den neposkytne oddych, návštěvníci festivalu i online diváci si budou moct vychutnat koncerty Smashing Pumpkins, Linking Park, The Offspring či Limp Bizkit.

Pauza nastane během všedních dnů, už 1. června ale festival bude pokračovat. Červen tak přivítají Maroon 5 nebo Lenny Kravitz, hned druhý den doplní line-up Lenny Kravitz, Stevie Wonder či Joss Stone. Festival uzavře 3. června Bruce Springsteen s Kaiser Chiefs a dalšími.



map

kopie - metallica-2012
zavřít