Linkin Park nabízeji nový klip a singl zdarma

Vydáno 25.05.2012 | autor: redakce

Vydání novinky Living Things od Linkin Park je na spadnutí. Fanoušci si zatím mohli udělat představu podle prvního singlu Burn It Down, ke kterému nyní LP představují videoklip. Zároveň nabízejí zarma ke stažení další singl Lies Greed Misery.

Linkin Park nabízeji nový klip a singl zdarma Linkin Park nabízeji nový klip a singl zdarma


linkin_park_2003-016Po úspěchu alb Hybrid Theory a Meteora se Linkin Park rozhodli vykročit jiným směrem a učinit krok pro populární umělce neobvyklý. Chester Bennington, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave 'Phoenix' Farrell, Joe Hahn a Mike Shinoda opustili svůj rukopis v zájmu hledání nových zvuků. Na svých dalších deskách Minutes to Midnight a A Thousand Suns vykročili do neznáma.


Na Living Things použili Linkin Park každičký nástroj ze své hudební výbavy. U každé písničky aplikovali své klasické hudební metody, upřímnost a nadšení. Dali dohromady své představy, které definují písničku a které definují Linkin Park.

Living Things je osobní album, zaměřené na lidské emoce a mezilidské vztahy, jak již napovídá název desky. Je to poučené album, které staví na všech jejich předešlých albech, ale zároveň posouvá zvuk kapely na nova území. Je nápadité, energické a odvážné ve spojování minulosti, současnosti a budoucnosti. Je to absolutní důkaz radikální teorie, jejímuž testování těchto šest hudebníků zasvětilo své životy.

Album produkoval opět Rick Rubin (Adele, Red Hot Chili Peppers, Metallica) společně s Mikem Shinodou, tedy stejný model spolupráce jako posledním albu A Thousand Suns (2010).

Pilotním singlem z alba je skladba Burn It Down, která má zbrusu nový videoklip.

Kapela zároveň nabídla svým fanouškům jednu píseň ke stažení zdarma. Jedná se o skladbu Lies Greed Misery.

Linkin Park a Lotus F1 Team také uvedli na trh svoji první společnou iPad App Linkin Park GP. Uživatel prostřednictvím iTunes Store získá aplikaci, která mu umožní projet si GP Monaka a zažít to jako grafický a hudební zážitek. Linkin Park GP umožňuje hráči řídit vůz F1 Lotus E20, komunikovat v 360° prostředím a také vytvořit originální remix aktuálního hitu Linkin Park Burn It Down.



map


Kopie (2) - Linkin_Park

 

zavřít