Wanastowi Vjecy, Tomáš Klus nebo Anna K: Hlavní taháky JamRock 2012

Vydáno 26.05.2012 | autor: redakce

JamRock 2012 se blíží. Již 14. června vypukne v Žamberku 5. ročník, na kterém se představí Wanastowi Vjecy, Tomáš Klus, Anna K, UDG nebo Vypsaná fiXa.

Wanastowi  Vjecy, Tomáš Klus nebo Anna K: Hlavní taháky JamRock 2012 Wanastowi Vjecy, Tomáš Klus nebo Anna K: Hlavní taháky JamRock 2012

dan barta jamrockJamRock přivítá třikrát platinové Američany Awolnation, britskou kytarovku Young Guns či navrátivší Reef v projektu StringerBesant. Ve festivalové premiéře zahrají Wanastowi Vjecy, dále Anděly ocenění Mandrage, poprvé se na festivalu v Žamberku objeví slovenští No Name nebo Blue Effect, Luboš Pospíšil či Hudba Praha. Pomyslným vrcholem festivalu bude koncert Tomáše Kluse.

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na JamRock!

V pátek 14. června vystoupí Horkýže Slíže, Wohnout, Vypsaná fixa, UDG nebo Support Lesbiens. Téměř všechny kapely si chystají nějaká překvapení a inovace.

Sobotu odstartuje vystoupení skupiny Alice, která si už i vloni zahrála na jediném koncertu právě na JamRocku s Danem Bártou. O sobotní pohodu se postará MIG 21 s Jirkou Macháčkem nebo Děda Mládek Illegal Band.



zdroj: TZ, mp
zavřít