Red Bull Tourbus opět doveze na festivaly desítky kapel

Vydáno 04.06.2012 | autor: redakce

Projel Spojené státy, Mexiko, Španělsko, Německo, Polsko, teď se chystá křižovat české a slovenské silnice. Stříbrný retro autobus letos zavítá například na Rock For People, Open Air Festival nebo na slovenský Grape.

Red Bull Tourbus opět doveze na festivaly desítky kapel Red Bull Tourbus opět doveze na festivaly desítky kapel


rbtb12_1První zastávku absolvoval už začátkem května na pražském Majálesu, kde z jeho střechy zahráli tisícihlavému roztančenému davu Prago Union, PSH, Čokovoko, Skyline, Midi lidi a Hiffi and Jacob.

Další zastávkou Red Bull Tourbusu bude největší český hudební festival Rock for People v Hradci Králové. V jeho areálu bude stát po celou konání, dokonce tam bude už před oficiálním začátkem, aby ve spolupráci s Bandzone.cz uspokojil nedočkavé, nažhavené hudební fanoušky z celé země. Právě před Red Bull Tourbusem se uskuteční populární večířek pro nedočkavé.


Otevřené mistrovství republiky ve skocích do vody ve středočeských Hřímeždicích a Red Bull k sobě patří jako modrá s rudou a stříbrnou. Ani letos tomu nebude jinak, na High Jump ale navíc dorazí i hudební koráb na kolech a první srpnový víkend s sebou přiveze našláplé kapely, které budou bavit fanoušky adrenalinové zábavy a odvážné skokany až do rána.

Poslední zastávka unikátního pojízdého pódia v Česku se uskuteční od 9. do 11. srpna na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Na jeho střeše vystoupí Prago Union, Charlie Straight, Beatburger Band, Notes From Prague, Tofu Fighters and Soya Bitches, Kyanid a další kapely, jejichž jména odtajníme za pár dní. Z toho je snad nad slunce jasné, že Fatboy Slim, Amy Macdonald nebo Gorillaz Soundsystem, headlineři Open Air Festivalu, se právem budou bát o návštěvnost koncertů.

Bezprostředně z Panenského Týnce se Red Bull Tourbus přesune na Slovensko na jednu nezajímavějších akcí našich bývalých federálních bratrů. Na festival Grape v Piešťanech, kde bude hlavní hvězda britská kapela Morcheeba, doveze mimo jiné hiphopery Notes from Prague, rockery Charlie Straight a indierockové hvězdy z Bratislavy The Uniques.

Red Bull Tourbus je špičkově vybavený autobus, který poskytuje plnohodnotné zázemí jak kapelám, tak naprostý servis i hudebním fanouškům. Podium má přímo na střeše, nejbližší bary pro doplnění energie a osvěžení stojí jen pár kroků od stříbrného retrostroje.

zdroj: TZ, map {vypnoutlink:Air}
zavřít