FESTIVAL SONY ERICSSON ON AIR NA LETNÉ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Letenská pláň ožije v neděli 18. června festivalem SONY ERICSSON ON AIR. Uvidíte na něm např. ostravský Kryštof, slovenskou Pehu nebo zpěvačku Helenu Zeťovou.

FESTIVAL SONY ERICSSON ON AIR NA LETNÉ FESTIVAL SONY ERICSSON ON AIR NA LETNÉ

V rámci festivalu se v Praze uskuteční Velká balónová soutěž, která nabízí hru o exkluzivní ceny. Extrémní zábavní aktivity na místě a exhibice na U-rampě zvýší návštěvníkům hladinu adrenalinu. Celá akce včetně všech atrakcí bude přístupná ZDARMA.



Festival pod moderátorskou taktovkou Libora Boučka a Kateřiny Čepelíkové odstartuje Velká balónová soutěž. Ta bude spuštěna na zatím utajených místech v Praze již před polednem. Cílem hry bude dopravit co možná nejzábavnějším způsobem míč o průměru jednoho metru, obdržený na místě, na Letenskou pláň. Tam ve 14.00 začíná hlavní program. Všichni, kdo míč na místo akce dopraví, budou odměněni a postupují do velkého finále, kde budou moci vyhrát hodnotné ceny.

Kolem druhé hodiny odpolední zahřmí na hlavním pódiu tamtamy v podání elitního bubenického seskupení Tam Tam Batucada. Poté spolek tanečníků Salsa Dance předvede Latino Dance show. Po třetí hodině odpolední zaplní Letnou hity slovenské skupiny Peha. Taneční škola Aisha zavede návštěvníky do tajů břišních a orientálních tanců. Pátá hodina přivítá na pódiu Helenu Zeťovou. Poté zazní největší hity U2 - v podání U2 Desire Revivalu.




Ve 20.00, po moderovaném finále Velké balónové soutěže, slavnostním vyhlášení výsledků a Dance Fashion show, bude hlavní podium s velkoplošnou projekcí v rukách hlavní hvězdy celého programu – kapely Kryštof. Richard Krajčo se svou partou premiérově představí nové skladby z připravované desky a na pódium přizve k mikrofonu svého zatím utajovaného hosta.

Kromě hudebního programu přináší Sony Ericsson On Air také adrenalinový zážitek. Návštěvníci si budou moci zdarma vyzkoušet powerskip, aerotrim nebo se se svými přáteli proletět v horkovzdušném balónu. Zároveň budou mít možnost vyzkoušet nová auta, ochutnat zajímavý koktejl nebo shlédnout ojedinělou freestyle exhibici na U-rampě. V té se představí držitel světového rekordu ve vertikálním výskoku na kole Michal Matys, mistr světa v BMX Jeny Valenta a mistr ČR v in-line Petr Manďák.

www.sonyericssononair.cz
zavřít