Tata Bojs jedou na Max, vydávají speciální sběratelskou edici

Vydáno 09.06.2012 | autor: redakce

Hanspaulská formace Tata Bojs si rok po vydání desky Ležatá osmička, letos doplněné také o speciální limitovanou vinylovou LP verzi, připravila pro svoje fanoušky další překvapení. Ve výpravné sběratelské limitované edici nyní vycházejí alba Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum a Kluci kde ste?

Tata Bojs jedou na Max, vydávají speciální sběratelskou edici Tata Bojs jedou na Max, vydávají speciální sběratelskou edici

tata_bojsivPod speciálním společným označením MAX je původní album doplněno vždy o jeden a v případě Futuretra a Biorytmů dokonce o 2 bonusové disky. Na těch se nachází mnohokrát dříve nevydané verze písniček, rarity a demo nahrávky písní vztahujících se vždy k období vydání konkrétního alba. Nechybí ani DVD disky s dříve nevydanými koncertními záznamy, klipy, či speciální dokumentární záběry.

V tomto týdnu Tata Bojs představili také nový videoklip ke skladbě Usínací z alba Ležatá osmička. Tvůrcem klipu je Barbora Hermanová, studentky Animované tvorby na Univerzitě Tomáše Bati. Klip vznikl jako její absolventská bakalářská práce a jde o digitálně kreslenou 2D animaci. Námět vychází z textu písně, ve finálním scénáři se mísí informace o nespavosti, podněty z Milanova textu i Bářiny osobní vize, nápady a zkušenosti. „Ve zkratce, jde o návštěvu do hlavy chlápka, který neumí usnout, protože stále myslí na jednu osudovou holku, se kterou měl tu čest," říká Bára.



zdroj: TZ, map
zavřít