Nejlepší DJs se utkají na Czech & Slovak DMC Championship 2012

Vydáno 12.06.2012 | autor: redakce

Nejzručnější čeští a slovenští DJs se sejdou v sobotu 16. června v pražském klubu PM. Vítěz postoupí do světového finále, které se uskuteční v září v Londýně.

Nejlepší DJs se utkají na Czech & Slovak DMC Championship 2012 Nejlepší DJs se utkají na Czech & Slovak DMC Championship 2012


shiftee dj bGramofon jako hudební nástroj a zručné ruce DJe, který na něj hraje. Pro někoho gymnastika za gramofony, pro další dechberoucí show. DMC Czech&Slovak Championship přichází.

Prestižní klání těch nejkreativnějších českých a slovenských DJs se uskuteční už potřetí za sebou, letos pod přísným dohledem šéfa poroty amerického DJe Shiftee, dvojnásobného světového šampiona DMC, skvělého baviče z New Yorku a dánského šampióna z loňského a předloňského ročníku DJe Gradeda. Na soudcovskou lavici letos poprvé usedne i dvojnásobný český král DMC a dalších turntablism soutěží DJ Five, jemuž bude dělat společnost slovenský rapper a DJ Vec.

Vítěz nejenže pojede na světové finále, ale má slušnou šanci nakopnout svoji kariéru. Soutěžit se bude ve třech kategoriích - klání jednotlivců Championship, divácky aktraktivní Supremacy, kde dva DJs stojí proti sobě a jen ten lepší postupuje pavoukem dál, a v teamové soutěži.

Všem třem kategoriím už dva roky vládnou stejní lidé, Five, Lowa a Trouble Team. To je velká výzva pro všechny, kdo se do národního kola DMC Czech&Slovak Championship postaví. Přihlásit se může každý občan obou zemí nebo ten, kdo v Česku nebo na Slovensku prokazatelně žije aspoň šest let.

Večerem bude provázet ostřílený moderátor Raek aka Boozceh, známý například ze Slam Poetry.
Více na www.dmcdjchamps.cz



zdroj: TZ, map {vypnoutlink:Team}
zavřít