No Doubt pojmenovali novinku, Push And Shove vyjde v září

Vydáno 12.06.2012 | autor: redakce

No Doubt oznámili, že jejich dlouho očekávané album vyjde v září a pojmenují ho Push And Shove. Prvního singlu se fanoušci dočkají už 16. července.

No Doubt pojmenovali novinku, Push And Shove vyjde v září No Doubt pojmenovali novinku, Push And Shove vyjde v září


no-doubt-e1310287281707Americká parta, v jejímž čele stojí frontmanka Gwen Stefani, slíbila, že novinka vyjde konkrétně 25. září v Americe a 26. září ve Velké Británii. Aby příznivci No Doubt věděli, do čeho jdou, vypustí kapela už 16. července do éteru první singl Settle Down

"Doufáme, že sedíte, protože pro vás máme velké novinky, o které bychom se rádi podělili. Dokončujeme detaily na našem novém albu a došlo nám, že by to chtělo nějak ho pojmenovat, tak jsme to udělali, Bude se jmenovat Push and Shove," uvedli na svém webu No Doubt. 

Kapela původně zamýšlela vydat následovníka své poslední desky Rock Steady už před Vánoci loňského roku, nakonec se však rozhodla netlačit na pilu a dát si na čas. Chtěla se tak ujistit, že to bude to nejlepší album které jsou schopni udělat.

Už dříve No Doubt prozradili, že na novince spolupracují s producentským týmem Major Lazer, což jsou producenti Switch a Diplo.



map

no doubt_top2
zavřít