Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na další Bounce! Bounce!, tentokrát s Photolab

Vydáno 13.06.2012 | autor: redakce

Pravidelně měsíc co měsíc rozjíždí temnější polovina Sunshine pekelný mejdan Bounce!Bounce! v pražském Chapeau. Jinak tomu nebude ani v pátek 15. června, kdy si Kay a Tvzex  na pomoc přizvali ještě kapelu Photolab a další.

Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na další Bounce! Bounce!, tentokrát s Photolab Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na další Bounce! Bounce!, tentokrát s Photolab


dsc_8506"Almela, Magda, holky s holkama a kluci s holkama, noir atmoška, film, obrázky, kinematograf, shoegaze. Tohle bude hodně dvojsmyslnej mejdan. Ve všech směrech," takhle kluci popisují mejdan, kde byste podle nich ani tentokrát neměli chybět.

Photolab právě vydali debutovou desku Hollywood And Snuff inspirovanou filmovým prostředím. A taky natočili nový klip k singlu Happy Birthday. Něco z novinky na koncertě určitě zazní, tak si to nenechte ujít!

Po koncertě si Underground opanujou blondaté krásky, který si říkaj čerstvě Beastie Bass. BB jsou Adlet a E-lite, dvě peroxidové kočky za mixem, které koketují s electro, byť jsou tvlastně jedou v house, a dají si to tentokrát poprvé spolu.

Takže po PHOTOLAB dole v Undergroundu BEASTIE BASS EXCLUSIVE ELECTRO SET. Na baru nahoře klasicky ED BASS a uprostřed celou noc KAY and TVZEX ALL NIGHT RIOT SET!

P.S. V Undergroundu se ještě před Photolabem a po něm objeví nadějný duo THEM DARNED TEENAGERS!!!

zdroj: TZ, map
zavřít