The Roots mění termín pražského koncertu

Vydáno 17.06.2012 | autor: redakce

Management kapely z technických důvodů oznámil posunutí koncertu z původního data, 6.8., na úterý, 7.8. Již zakoupené vstupenky jsou i nadále platné, lokace koncertu zůstává stejná. The Roots se představí v Praze 7. srpna v Lucerna Music Baru.

The Roots mění termín pražského koncertu The Roots mění termín pražského koncertu


the-roots-smallPokud jste zjistili, že na dané datum se koncertu zúčastnit nemůžete a vstupenku jste již zakoupili, lze je vrátit zpět v místě nákupu do 12. července.

Hip-hopoví The Roots často a rádi překračují hranice různých žánrů, včetně jazzu, funku, rocku a dalších. Kapela původem z Filadelfie se na hudební scéně pohybuje už od roku 1987. Tehdy byli její členové přehlíženi spíše jako outsideři, avšak postupně pečlivě vybudovali pověst The Roots až do dnešních takřka nebeských hiphopových výšin. Jejich zatím poslední album, Undun (2011, Def Jam Records) právě otřásá hitparádami a představuje The Roots společně s dalšími umělci, jako jsou Big K.R.I.T., Dice Raw nebo P.O.R.N. Jejich skladby bývají vždy politicky uvědomělé a rozebírají násilí, zločin, chudobu, zbraně a drogy a snad i optimističtější výhledy na lepší zítřky. The Roots spolupracovali s mnoha oslavovanými jmény, jako jsou například Erykah Badu, Jill Scott, Mos Def, Saigon, John Legend, Al Green, Joshua Redman, Shakira a Jennifer Hudson. 

zdroj: TZ, map
zavřít