Toxique dokončili nový klip, režie se ujal Vojta Kotek

Vydáno 18.06.2012 | autor: redakce

Sotva se otřepali z tříměsíčních oslav doprovázejících vydání alba Tips For Grown Up Kids, vydali se Toxique znovu do studia - tentokrát však filmového. Tam natáčeli klip k novému singlu Turn Me On.

Toxique dokončili nový klip, režie se ujal Vojta Kotek Toxique dokončili nový klip, režie se ujal Vojta Kotek

toxique  kopie 2Aby všechny ty kamery a objektivy nerozlámali, dohlíželi na ně producent Petr Oplatka z agentury Black & Biscuit a ve sféře hudebních videí debutující režisér Vojta Kotek.

Druhým singlem, který se Toxique rozhodli opatřit pohyblivými obrázky se stala vypalovačka Turn Me On. Kotek, který se ujal nejen režie, ale je také autorem celého příběhu, o videoklipu říká:

"Kapela od začátku chtěla klip, kde nebude vystupovat. Klip s příběhem. To byl prostor, který jsem s chutí využil. Vymyslel jsem příběhy tří párů různých generací, které spojuje nějaká společná záliba. Koníček, do kterého vkládají věškeré své úspory a při němž se mohou odreagovat od všedních problémů. Dělají to společně a jsou při tom šťastni. To je to, co je nakopává. To, pro co žijí. A protože i naše práce je pro nás koníčkem, pustili jsme se do toho s vervou a klip jsme natáčeli 4 dny, což je v dnešní době poměrně nadstandartní. I přes hraniční dobu, kterou jsme měli na přípravu, se nám klip podařilo natočit v krásných lokacích a velmi příjemně ho obsadit."

Vedle natáčení videoklipu si Toxique balí kufry na nadcházející festivalovou sezónu. Kromě domácích silnic budou v létě znovu křižovat i ty anglické - v Londýně kapela vystoupí v rámci olympijských her.

Toxique - Turn Me On


zdroj: TZ, map

zavřít