Potvrzeno: Lily Allen pracuje na novém albu

Vydáno 21.06.2012 | autor: redakce

Před dvěma lety oznámila Lily Allen odchod ze světa hudby do "důchodu". I přes zvěsti o tom, že se vrátí coby country zpěvačka, zůstala Lily opravdu vzdálená od muziky.

Potvrzeno: Lily Allen pracuje na novém albu Potvrzeno: Lily Allen pracuje na novém albu


lily-allen-pic-pa-image  kopie 2Nyní však potvrdila, že pracuje na nové desce. "Určitě se rádi dozvíte, že jsem nyní ve studiu s Gregem Kurstinem. Nejde o nic velkého, jen tak si tu zkoušíme nějaké věci a koukáme, jestli z toho něco nevyleze," uvedla Lily na Twitteru.

Greg Kurstin, který v minulosti spolu s Markem Ronsonem spolupracoval na dvou předchozích albech Lily Allen, má na triku produkci desek i dalších známých interpretů: Ladyhawke, Kelly Clarkson, Ke$ha, Foster The People a Marina And The Diamonds.

Lily Allen vydala svoji poslední desku It's Not Me, It's You v roce 2009. Loni v prosinci porodila svému manželovi Samu Cooperovi svoje první dítě, dceru Ethel Mary a také se podílela na otevření nového londýnského butiku Lucy In Disguise. Mezitím se chystaly její songy pro muzikálovou verzi filmu Deník Bridget Jones, která bude ke slyšení leště letos.



map
zavřít