Monika Bagárová si k 18. narozeninám plní sny. Jedním z nich je nový duet s Anitou Soul

Vydáno 27.06.2012 | autor: redakce

V úterý 5. července oslaví zpěvačka Monika Bagárová 18. narozeniny. Namísto dárků si Monika plní jeden sen za druhým. Nazpívala duet s Karlem Gottem, chystá se navštívit New York City, kde bude hledat hudební inspiraci, a také právě dokončila společnou píseň Ľudia se slovenskou RnB hvězdou Anitou Soul.

Monika Bagárová si k 18. narozeninám plní sny. Jedním z nich je nový duet s Anitou Soul Monika Bagárová si k 18. narozeninám plní sny. Jedním z nich je nový duet s Anitou Soul

monika_a_anita„Anitu znám už pár let. Pro mě byla i stále je jedna z nejlepších slovenských zpěváček. Vždy jsem si přála mít s ní duet a jsem ráda, že mně oslovila. Mám z toho velkou radost, protože si myslím, že to je super československý spojení dvou exotických žen," neskrývala nadšení Monika Bagárová. Společný duet bude představen na oslavě Moničiných narozenin v pátek 29. června v brněnském Cafe Onyx.

"Skladbu Ľudia napsal Eugen Vizváry. Když mi pustil první demáč, řekla jsem si, to je ono. To bude náš duet. Poslali jsme ho Monice a ona byla podobně jako my nadšená," prozradila vznik duetu Anita Soul. "Písnička Ľudia není vůbec sladká. Je o životě a jeho slastech a nástrahách. Je to silný sociální text o špatných i dobrých lidských vlastnostech. Stylově to bude čistý street life, ve kterém se já i Monika cítíme jako doma," doplnila slovenská zpěvačka. "Text je o tom, co trápí duši dnešního člověka. Střetává se s tvrdou realitou, vidí svůj život, hříchy a zpovídá se z nich. Je to o tom, že všichni potřebujeme vnitřní proměnu," řekla spoluautorka textu Saša Okálová, které vypomohl Rišo zo Žužulety.

Návštěvníci oslavy se mohou těšit na vystoupení R'n'B kapely, která bude doprovázet Moniku po celý večer. Program doplní návštěvy pěveckých hostů a Moničiných přátel. Popřát dorazí například Robo Opatovský, Anita Soul a rapper El Ňino.






zdroj: TZ, dm
zavřít