Peter Doherty je na léčení, na Rock For People nevystoupí

Vydáno 27.06.2012 | autor: redakce

To, co většina fanoušků vzhledem k jeho pověsti očekávala, se nakonec skutečně stalo - Pete Doherty na festivalu Rock for People nevystoupí. Bez předchozího upozornění totiž odjel do Thajska na léčení. Informaci potvrdil magazín NME i organizátoři RfP.

Peter Doherty je na léčení, na Rock For People nevystoupí Peter Doherty je na léčení, na Rock For People nevystoupí


peteeDoherty plánoval nastoupit na léčení už v dubnu, nakonec ale plány odložil na neurčito. Nyní se bez jakéhokoliv varování sebral a odletěl do Thajska. "Pete oposutil budovu, vlastně ne tak docela, spíš zemi, a odcestoval do Thajska. Odlétal z letiště Heathrow a do Thajska dorazil dnes ráno. Přejeme mu jen to dobré. Má v plánu pokračovat v práci na nových písních pro dlouho očekávané album," uvedly včera zpěvákovy oficiální stránky.

Informaci o tom, že Doherty na Rock For People skutečně nevystoupí, potvrdili dnes jeho organizátoři: "Včerejší informaci NME.com, podle níž Pete Doherty zcela nečekaně odjel do Thajska na detox a odvykací kůru, nám dnes dopoledne oficiálně potvrdil i jeho agent. Doherty se proto na RfP nedostaví.Může nám to být stokrát líto, ale nic s tím nenaděláme. Pete Doherty dostál své pověsti nejhůře řízené střely (minimálně v britském) hudebním šoubyznysu a bez jakéhokoliv varování odletěl do Thajska na tzv. rehab."

Doherty se v minulosti o léčbu pokoušel už mnohokrát. V roce 2003 po opuštění vězení zkoušel štěstí také v Thajsku, léčbu ale opustil po třech dnech. V roce 2006 mu byla nařízena léčba na klinice Southgate v Londýně. O rok později se na šest týdnů zapsal na kliniku Clouds House ve Wiltshire, ani tady ale nevydržel.  



map 

kopie 2 - petee
zavřít