PSH vystoupí netradičně s Adamem Kollerem a Ondrou Brzobohatým

Vydáno 28.06.2012 | autor: redakce

V pátek 29. června se v pražském klubu Lávka na pódiu setkají a společně zahrají Peneři strýčka Homeboye (PSH) s perkusistou Adamem Kollerem a skladatelem, klavíristou a zpěvákem Ondřejem Brzobohatým. Jedná se již o třetí akci ze série netradičních hudebních spojení v rámci nového projektu Excelent Connection.

PSH vystoupí netradičně s Adamem Kollerem a Ondrou Brzobohatým PSH vystoupí netradičně s Adamem Kollerem a Ondrou Brzobohatým

PSH (Vladimir 518, Orion, Mike Trafik) kromě samostatných vystoupení předvedou unikátní propojení odlišných hudebních světů s Adamem Kollerem a s Ondřejem Brzobohatým. „Věříme, že hudební kombinace, kterou připravila značka Gambrinus svým fanouškům tentokrát, bude tím správným rozloučením s klubovou sezonou a zároveň pozvánkou na další akce Gambrinus Excelent Connection," říká organizátor celého projektu Pavel Podruh. V rámci hodinové show představí rapová partička nejen největší hity ze všech řadových alb, ale i ze svých četných sólových projektů.

Jako koncertní support se představí se svým samostatným koncertem dvojice složená z rapera Ektora a Dje Jorgose. O party se postarají matadoři klubových nocí Djs Wich, Mike Trafik, Noir, Maztah a Doemixxx. A jako speciální bonus každý návštěvník obdrží DVD PSH - Videodrome!

Podívejte se, jak probíhal koncert Sunshine s PSH v rámci Excelent Connection:



zdroj: TZ, map
zavřít