The Prostitutes odehrají v Karlových Varech dva koncerty během jednoho dne

Vydáno 01.07.2012 | autor: redakce

V Karlových Varech v pátek 29. června odstartoval již tradičně Mezinárodní filmový festival. Ten návštěvníkům nabízí nejen přehlídku filmů všech žánrů, ale i další hudební vyžití v podobě koncertů. The Prostitutes tam v neděli 2. července odehrají hned dva koncerty.

The Prostitutes odehrají v Karlových Varech dva koncerty během jednoho dne The Prostitutes odehrají v Karlových Varech dva koncerty během jednoho dne


the prostitutes1Kapelu čeká první koncert ve 15:30 odpoledne, a to před domem České televize na Divadelním náměstí. Zde The Prostitutes vystoupí v akustické podobě.

Dům České televize nabízí pestrý program po celý den, mimo jiné se zde také od 16:30 uskuteční setkání s protagonisty filmu Poupata, k němuž hudbu složil kytarista The Prostitutes Martin Přikryl aka Destroyer.

K filmu Poupata se pak tentýž den koná také večírek, v rámci něhož The Prostitures zahrají podruhé - tentokrát od 22:00 v Aeroportu. Druhý koncert však už bude v elektrické podobě.

Koho by snad omrzel filmový i divadelní program, pro toho Česká televize nabízí například masáže. Na dobrou noc si pak můžete vychutnat projekci Večerníčků.

Stejně jako The Prostitutes odehrají dva koncerty v jednom dni také Blue Effect, a to 5. července. První vystoupení proběhne od 16:30 na Divadelním náměstí, druhý od 22:30 v Poštovním dvoře. Ten den navíc bude mít premiéru film Posel, k němuž Blue Effect nedávno představil titulní píseň. Ta je vůbec prvním autorským počinem současné sestavy Blue Effectu, která funguje osm let.

Více informací naleznete na stránkách České televize.



map

 

zavřít