STROMOVKA PLNÁ HUDBY

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

MUSIC IN THE PARK je prvním ročníkem festivalu, který v sobotu 22.7. rozezní pražskou Stromovku kvalitní hudbou. Vystoupí např. Maceo Parker, Sinéad O'Connor nebo Blind Boys of Alabama. Vyhrajte u nás volný vstup!

STROMOVKA PLNÁ HUDBY STROMOVKA PLNÁ HUDBY

V sobotu 22. července proběhne v pražské Stromovce první ročník mezinárodního festivalu s dovětkem "Blues and more music…". Filozofie tohoto podtitulu ("Více než blues") je díky pestré dramaturgii naplněna vrchovatě.

Jako hlavní hvězdy vystoupí kontroverzní a přesto křehká irská zpěvačka Sinead O´Connor, přijede americká gospelová legenda Blind Boys of Alabama, či neunavitelný funker Maceo Parker (foto), domácí scénu budou reprezentovat například Jiří Suchý, Blue Effect nebo Vladimír Mišík. Zajímavé bude jistě i spojení klasické bluesové hvězdy Jamese Ulmera s jedním z nejslavnějších rockových kytaristů – Vernonem Reidem (Living Colour). Za zmínku stojí i mladičký, patnáclitetý Američan Tyler Bryant, kterého jindy nekompromisní kritici nazývají nástupcem Stevieho Ray Vaughana. Celkem se návštěvníci mohou těšit na více než 12 hodin živé hudby na dvou pódiích.



































Kromě neopakovatelného uměleckého a kulturního zážitku se ve Stromovce můžete těšit na neformální jam sessions, dětský koutek s profesionálním dohledem, vyjížďky na koni… Odpočinek a občerstvení bude k dispozici nejen u klasických stánků s občerstvením, ale také v čajovnách a kavárnách.

Start festivalu je v pravé poledne a kompletní přehled informací, včetně profilů jednotlivých umělců najdete ZDE.

PĚT POZVÁNEK DO PRAŽSKÉHO PARKU

Pěti z vás nyní nabízíme na tuto událost jednu volnou vstupenku. Stačí pouze správně odpovědět na následující supermegajednoduchou otázku:

Sinead O´Connor pochází

A) z Izraele
B) z Islandu
C) z Irska

Své odpovědi zasílejte mailem na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Music - soutěž" (bez uvozovek). Nezapomeňte uvést Vaše jméno, plus telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 19.7. 2006 v 19 hodin a 07 minut. Výherci budou obratem informováni smskou a mailem.

Hodně štěstí a nezapomeňte - za muzikou je třeba vyrazit do parku!



































www.musicinthepark.cz


zavřít