Masters Of Rock: Nightwish, Within Temptation i Thin Lizzy

Vydáno 05.07.2012 | autor: redakce

Ve čtvrtek 12. července se ve Vizovicích na Moravě rozburácejí kytary a jejich zvuk bude znít až do neděle 15. července. Koná se zde totiž festival Masters Of Rock, který jako headlinery přivítá například Nightwish, Within Temptation nebo Thin Lizzy.

Masters Of Rock: Nightwish, Within Temptation i Thin Lizzy Masters Of Rock: Nightwish, Within Temptation i Thin Lizzy


nightwish2012-20 smallerHeadlinerem letošního ročníku je celosvětově nejúspěšnější metalová kapela posledních 10 let - NIGHTWISH! Finové Nightwish se po 3 letech vrací na pódium festivalu Masters Of Rock s ohromující megashow. A nejen to! Nightwish vám představí své nové, koncepční album Imaginarium, metalové album plné fantasií zahalených v surrealistickém hávu. Jde o vskutku fantastické hudební dílo o 13 písních, ke kterému kapela dokonce natočila muzikálový film, kde jsou videoklipy k jednotlivým písním propojeny dialogy v jednu souvislou dějovou linii. Píseň The Last Ride Of The Day se dokonce stala oficiální hymnou letošního mistrovství světa v ledním hokeji, které proběhlo ve Finsku a ve Švédsku. Alba se prodalo již téměř 1 milion kusů, což je více než posledního alba Iron Maiden! S Nightwish zkrátka opět velkolepě ožijí všechny naše noční můry a sny.

S dosud největší pódiovou show přijede také klenot holandského symfonic-metalu Within Temptation, světovou premiéru písně, složené speciálně pro české fanoušky si přichystali u nás nesmírně populární švédové Sabaton, kteří přijedou představit také svou zbrusu novou sestavu, složenou ze zkušených muzikantů.

Poprvé na festivalu v České Republice zahrají legendární Irové Thin Lizzy. Ohromnou událostí bude také vystoupení německé kapely Unisonic, ve které se po dlouhých 24 letech společně představí ex-Helloweeni Michael Kiske a Kai Hansen. Všichni fanoušci čistokrevného hard-rocku se mohou těšit na světový comeback Švýcarů Gotthard s novým zpěvákem v čele!

Česká metalová legenda Arakain si přizvala na Masters Of Rock velmi exklusivního hosta - Lucii Bílou, která spolu s kapelou Arakain vystoupí pouze na jediném festivalu - Masters Of Rock! Zkrátka je toho opravdu hodně, co vás letos na "Masters" čeká! 



zdroj: PR, map
zavřít