SALZBURG LADÍ FESTIVALOVOU FREKVENCI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

17.-18. srpna se nebude proslulý Salzburgring otřásat duněním silných motorů, ale decibely vynikající hudby. Na šestý FREQUENCY FESTIVAL se chystá více než 40 kapel zvučných jmen (v čele s Morrisseym nebo Muse) a také jeden zástupce REPORTU.

SALZBURG LADÍ FESTIVALOVOU FREKVENCI SALZBURG LADÍ FESTIVALOVOU FREKVENCI

FM4 FREQUENCY FESTIVAL se vedle tradičních mozartovských slavností stává důležitou součástí salcburského léta. Letos se během dvou dnů představí na dvou pódiích více než čtyři desítky kapel, pro které je čest se Frequency zúčastnit. Není proto divu, že line-up se hemží velkými jmény. Posuďte sami:

MUSE, FRANZ FERDINAND, MORRISSEY, THE PRODIGY, WIR SIND HELDEN, KAISER CHIEFS, MANDO DIAO, BELLE & SEBASTIAN, SCISSOR SISTERS, ARCTIC MONKEYS, NADA SURF, CALEXICO, SNOW PATROL, BLUMFELD, LOST PROPHETS, ART BRUT, EDITORS, KAIZERS ORCHESTRA, BODY COUNT feat. ICE T., LESS THAN JAKE, EAGLES OF DEATH METAL, WE ARE SCIENTISTS, BAUCHKLANG, JOY DENALANE, THE FUTUREHEADS, BROKEN SOCIAL SCENE, atd.























Morrissey

Pořadatelé se samozřejmě každým rokem snaží celou akci ještě vylepšit. Mezi letošní novinky spadá např. nový 30metrový most, který propojí areál na proslulém Salzburgringu, obrovský chill-outový stan s pohodlnými pohovkami a houpacími sítěmi, dále vylepšený systém dopravy do a z místa festivalu a především bezchybně fungující bezpečnostní a pořadatleská služba včetně  nápomocných “sekuriťáků”.








Více informací (včetně možnosti zakoupení vstupenek, které zahrnují i stanování a kyvadlovou dopravu) hledejte na oficiálním webu festivalu. A pokud se vám nepodaří Frequency navštívit, můžete se těšit na exkluzivní reportáž od našeho redaktora Filipa Macháčka, kterou najdete v zářijovém čísle REPORTU 9/06.
























Muse

Cestu do Salcburgu každopádně vřele doporučujeme a nelze než souhlasit s pořadateli z rádia FM4, kteří jsou přesvědčeni, že “Mozart by si lepší oslavu narozenin nemohl přát!”

www.frequency.at

































zavřít