Charlie Straight předskočí před Red Hot Chili Peppers

Vydáno 09.08.2012 | autor: redakce

Charlie Straight se štěstí lepí na paty. Třinecká čtyřka si na své konto může připsat další úspěch, 27. srpna totiž spolu s anglickými A.A.A.K. předskočí v pražské Synot Tip Areně hvězdným funkrockerům Red Hot Chili Peppers.

Charlie Straight předskočí před Red Hot Chili Peppers Charlie Straight předskočí před Red Hot Chili Peppers


08-Jiri-KovarikJe to teprve pár dní, co se Charlie Straight vrátili z Londýna, kde v rámci doprovodného programu olympijských her odehráli hned několik koncertů. Naše redakce byla u toho a vy si díky tomu můžete přečíst reportáže přímo z místa činu

Nyní kapelu čeká další výva - dostali možnost stát se předskokany slavnějších koelgů Red Hot Chili Peppers na jejich pražském koncertě. Ten se uskuteční už 27. srpna pod širým nebem v pražské Synot Tip Areně.

Pozici předskokana ale neponesou Charlie Straight na svých bedrech sami, až z Velké Británie jim přiletí na pomoc A.A.A.K. As Able As Kane je anglický projekt, který vznikl v osmdesátých letech v anglickém Manchesteru. Jejich tvorbu ovlivnili Laibach, The Young Gods Front 242 nebo Nitzer Ebb. A.A.A.K. uzavřeli smlouvu na vydání dvou alb a jejich tvorba neušla ani pozornosti Johna Peela. V roce 1992 se skupina rozpadla a vše nasvědčovalo tomu, že A.A.A.K. upadli v zapomnění. V roce 2009 se projekt dává dohromady v rámci opětovného vydání starších nahrávek. 2CD s názvem The Collection bylo vydáno v červnu 2010 a kapela se po 20 letech vrátila na jeviště. Red Hot Chili Peppers si je vybrali jako předskokany na pěti evropských zastávkách. 



zdroj: TZ, map 


Kopie (2) - Charlie Straight in USA 2
zavřít