Kay a Tvzex ze Sunshine chystají dvojitou porci Bounce!Bounce!

Vydáno 13.08.2012 | autor: redakce

Kay a Tvzex ze Sunshine se pekla nebojí, a tak si na třetí srpnový víkend naplánovali hned dva ďábeslké mejdany. 17. srpna zavítají se svojí rezidentní nocí Bounce!Bounce! do Sušice, 18. srpna pak přepadnou pražský klub Chapeau Rouge.

Kay a Tvzex ze Sunshine chystají dvojitou porci Bounce!Bounce! Kay a Tvzex ze Sunshine chystají dvojitou porci Bounce!Bounce!


bouncovackaV pátek sebou Kay a Tvzex do sušického klubu Tradiční kloub berou spřátelené DJs Them Darned Teenagers, sobotní noc v Chapeau Rouge nabídne ještě pestřejší program.

"Srpnovej mejdan v Chapeau Rouge bude S.M.R.Š.Ť.," lákají Kay a Tvzex, kteří slibují zábavný line-up.

Jestli jste ještě neslyšeli a neviděli Criminal Colection ze Vsetína, je právě ideální příležitost to napravit. Už jenom proto, abyste příští rok, kdy budou samozřejmou akvizicí letních festivalů mohli s trochou "snooty attitude" říkat, že jste už před rokem věděli, že tahle zábavná parta s výborně zpívajícím bubeníkem bude velká. A i když třeba tak velká nebude (byť by si to zasloužili), je radost na ně koukat, skákat, moshovat, cokoliv se vám zachce.

Saved By The Fortune (Praha) s clean a unclean zpěvy a jak sami říkají s 'v pozitivním slova smyslu žánrově velmi labilním soundem' budou k CC skvělí do tandemu.

Them Darned Teenagers (Praha) jsou ti dva, co vypadají jako hodnější klony Crystal Castles, jsou v Chapeau jako doma, takže i Underground bude stopro pulzovat až do rána.

Program:

KAY & TVZEX ALL NIGHT RIOT SET (2nd FLOOR)
SAVED BY THE FORTUNE (LIVE/UNDERGROUND)
CRIMINAL COLECTION (LIVE/UNDERGROUND)
THEM DARNED TEENAGERS (DJ SET/UNDERGROUND)
ED BASS (DJ SET/BAR)

zdroj: TZ, map

zavřít