Vydělali jsme si každý libru, tvrdí Blur o koncertě v Hyde Parku

Vydáno 14.08.2012 | autor: redakce

Blur byli jednou z řady kapel, které během olympijských her vystoupily v londýnském Hyde Parku. Ačkoliv se může zdát, že kapela takového jména si přijde na slušné peníze, opak je pravdou. Blur si údajně vydělali jednu libru.

Vydělali jsme si každý libru, tvrdí Blur o koncertě v Hyde Parku Vydělali jsme si každý libru, tvrdí Blur o koncertě v Hyde Parku


blurbritFrontman Blur Damon Albarn prozradil deníku The Sun, že kapela si za koncert v Hyde Parku vydělala 300 liber. "Hádejte, kolik nám zaplatili? Tři sta liber. Když to rozpočítáte mezi čtyři lidi a odečtete propagaci, management a daně, zbyde každému asi libra," přiznal Albarn.

Zároveň ale dodal, že koncerty nejsou o penězích. "Peníze nejsou důvod, proč souhlasíte, že do toho půjdete," prozradil frontman. "Dostali jsme šanci zahrát si před mnoha lidmi v Londýně. Od olympijských her je to hezké, že nás zařadili a že jsme mohli oslavovat toto město. Každý se v Londýně cítí dobře. Já taky, protože to město miluji," dodal Albarn.

Krátce před koncertem prozradil basák Alex James, že pokud by show v Hyde Parku neproběhla, Blur by pravděpodobně skončili. "Opravdu nevím, co se bude dít dál, tohle je jediná upřímná odpověď, kterou můžu dát. Ačkoliv je to riskantní. Pokud Hyde Park nevyjde, tak to takhle dopadne," řekl James.

Není to tak dávno, co Blur prozradili, že pracují na novém materiálu, a při příležitosti benefice Brit Awards War Child představili dva nové songy The Puritan a Under The Westway, které Damon Albarn a Graham Coxon zahráli akusticky. K Under The Westway navíc vznikl i videoklip, který zachycuje kapelu při práci ve studiu.



map
zavřít