Tichá dohoda mění termín a místo své druhé valné hromady

Vydáno 18.08.2012 | autor: redakce

Tichá dohoda, která se loni vrátila na scénu koncertem a následným CD "25 let" v KC Vltavská, mění termín a místo konání druhého koncertního setkání všech členů. Tomu v nadsázce začala říkat „valná hromada".

Tichá dohoda mění termín a místo své druhé valné hromady Tichá dohoda mění termín a místo své druhé valné hromady

 

dohoda„Po úspěchu koncertu na Vltavské a setkání po letech jsme dostali všichni chuť se za rok znovu sejít a zahrát si," říká zakladatel a kapelník Dan Šustr. „Rovnou jsme si ještě v prosinci zamluvili termín na Vltavské na 6. prosince 2012. Bohužel, provoz Vltavské v červnu skončil a my jsme byli nuceni hledat nové místo. Nakonec padla volba na Palác Akropolis, kde nám vyšli vstříc. Vzhledem k exponovanosti prosince však již nebylo možné dodržet termín, takže musíme posunout i ten, ale naštěstí jen o pouhý den."

Tichá dohoda se tedy znovu po roce sejde na své "2. valné hromadě" v pátek 7. prosince v Paláci Akropolis – opět téměř v kompletní sestavě se všemi bývalými spoluhráči a členy skupiny - Pavlem Krtoušem, Pavlem Attelem, Davidem Uhrem, Alešem Zenklem a Jardou Kvasničkou, Markem Kopeckým a dalšími hosty, aby si společně zahrála písně, natočené v původních sestavách.

„Určitě připravíme poněkud odlišný repertoár, abychom jenom neopakovali ten z Vltavské. Písní máme dost a na všechny se tam nedostalo, byť trval celý koncert téměř 3 hodiny," říká Šustr, „Objevit by se tu měly například písně Droga v kůži nebo Voodoo svědomí."

Tichá dohoda v současné době koncertuje na festivalech a připravuje podzimní šňůru po několika klubech a kulturních domech. „Jedná se spíš o jakési ´zahřívací´ kolo. Velké turné plánujeme na rok 2013, ideálně s novým materiálem," říká Šustr.



zdroj: TZ, map 

zavřít