Bývalý člen Underworld Darren Emerson roztančí Roxy

Vydáno 06.09.2012 | autor: redakce

Tuto sobotu roztančí pražský klub Roxy Darren Emerson spolu s rezidentními DJs Biodanem, Slaterem a TAZZem. Jedná se o úvodní párty klubové noci House Elements.

Bývalý člen Underworld Darren Emerson roztančí Roxy Bývalý člen Underworld Darren Emerson roztančí Roxy

darren emersonDarren Emerson je renomovaný a zkušený britský producent - kromě kariéry s Underworld, se kterými nahrál tři alba a megahit Born Slippy, spolupracoval se jmény jako Depeche Mode či Jamie Cullum a podílel se na tvorbě celé řady alb a singlů, jejichž prodeje přesáhly miliony kusů.


Po deseti letech, v roce 2000 se Darren rozhodl z Underworld odejít a soustředit se na  sólovou dráhu. Brzy získal vlastní rezidentní noc v legendárním klubu Pacha na Ibize. Jako producent a skladatel se realizuje v rámci vlastního labelu Global Underground. Postupně se z něj stal i jeden z nejvyhledávanějších remixérů své doby, s oficiálními předělávkami skladeb interpretů jako Chemical Brothers nebo Björk.

Akce začína ve 22 hodin, vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za 150 Kč v předprodeji, na místě pak za 200 Kč.



tv

zavřít