SMRŽFEST - HUDBA U PRAMENE

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

První ročník festivalu SMRŽFEST se koná u obce Smržovka, na louce u pramene řeky Nisa. Festival je pořádán v krásném prostředí Jizerských hor. Zahrají Southpaw, Skyline, Blue Effect, Wohnout, UDG a další. Začíná se v sobotu ve 13.00.

SMRŽFEST - HUDBA U PRAMENE SMRŽFEST - HUDBA U PRAMENE

Program odstartují ve 13:00 Medvěd 009, po nich přijde kapela Status Praesents se svým machometalem, dále pak UDG, Southpaw a Skyline. Mladou scénu vystřídá legendární kytarista Radim Hladík s kapelou Blue Effect, štafetu pak převezme pardubická Vypsaná FiXa, která přiveze své nové DVD Před náma jedeme my, s nímž láme první příčky prodejnosti. Po nich na scénu dorazí stále populárnější kvartet Wohnout s připravovaným albem. Na hlavní hvězdu festivalu naladí kapela v plném rozjezdu – Clou.































Poté přijde již očekávaný okamžik – vystoupení v současnosti nejpopulárnější domácí kapely Divokej Bill, která právě Smržfestem uzavře svojí Nekonečnou koncertní plavbu, která čítala přes 50 vystoupení. Po Billovi na pódium nastoupí kapela, která je s ním spoutaná víc, než hodně. Prohrála v kartách jela celou Nekonečnou koncertní plavbu Divokého Billa jako předkapela.
























Na festival bude zajištěna kyvadlová doprava z Jablonce nad Nisou - odjezdy budou ze stání č. 6 na nádraží ČSAD v Jablonci nad Nisou. Autobusy linky č. 17 pojedou každou hodinu od 11:30 do 17:30 na místo konání. Zpátky pak v 1:00, 2:00 a 3:00.

Více na www.smrzfest.cz.



zavřít