Kay a Tvzex ze Sunshine si na svůj ďábelský Bounce!Bounce! pozvali Lus3 a WIRE

Vydáno 11.09.2012 | autor: redakce

Jako každý měsíc se v pražském Chapeau Rouge opět rozpoutá divoký mejdan pod dohledem pekelných poslů Kaye a Tuzexe. Stane se tak 14. září a zatopit pod kotlem jim pomůžou Lus3, WIRE a Them Darned Teenagers.

Kay a Tvzex ze Sunshine si na svůj ďábelský Bounce!Bounce! pozvali Lus3 a WIRE Kay a Tvzex ze Sunshine si na svůj ďábelský Bounce!Bounce! pozvali Lus3 a WIRE


dsc_8506Večer v Undergroundu zahájí Lus3. Diskutovaná parta, u které jeden neví. Jsou na scéně už dlouho, vyzkoušeli možná všechny hratelné styly (snad kromě black metalu a karaoke) a s příchodem mediálně a mejdanově exponované zpěvačky Veroniky zdárně penetrovali pražskou scénu s něčím, co zní jako electro-kraut-pop. Důraz na provokativní vizuálno skvěle funguje na velkých pódiích, na kterých se zmítali letošní léto (RfP, O2 Festival, Grape), tak uvidíme, jestli si v špinavém Undergroundu nezamažou garderóbu.

Po Lus3 si pódium zaberou Wasted Idiots Rock Everywhere aka WIRE, kteří právě vdávají album Too Mainstream, které vám podle jejich slov promočí trička a bůh ví, co ještě.

Po živých koncertech už obě patra ovládnout DJs, v Undergroundu to budou Them Darned Teenagers, prostřední patro si jako vždy zaberou Kay s Tvzexem a jejich Bounce!Bounce!.



zdroj: TZ, map 

zavřít