BĚH, KTERÝ BY VÁM NEMĚL UTÉCT

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Na běžecký svátek podzimu, sobotní závod BAWAG Bank Grand Prix, je zatím přihlášeno přes 2500 borců z více než 25 zemí, což je o třetinu více než loni. Důležitou novinkou je, že na kterýkoli běh se může přihlásit kdokoli, tedy i neprofesionálové. Včetně hudebních fanoušků!

BĚH, KTERÝ BY VÁM NEMĚL UTÉCT BĚH, KTERÝ BY VÁM NEMĚL UTÉCT

Nejvíce běžců bude z České republiky a Velké Británie, na startu však nebudou chybět zástupci Slovenska, Spojených států amerických, Maďarska, Německa, Francie a dalších zemí. Registrace všech zájemců bez rozdílu rasy, původu, světonázoru a tréninkových dávek probíhá do středy 6.září prostřednictvích webu www.pim.cz a v Maratónském Expu v Praze na Můstku dokonce až do sobotního večera.



































Startovné na závody činí 300 korun, nicméně běžci obdrží produkty a služby v mnohem vyšší hodnotě. Kromě startovního číslo najdou ve svých startovních batůžcích oficiální maratónské tričko, čip, Maratónský magazín a slevové kupóny od partnerů PIM. Startovné umožňuje absolvovat i masáže před a po závodě, chybět nebudou občerstvovací stanice, automaticky získáváte pamětní medaili, individuální e-mail s informacemi o výkonu, SMS s výsledným časem, MHD zdarma v den závodu od 8:00 do 18:00, slevy na vstupném do vybraných pražských objektů a mnoho dalších výhod.



































Součástí Grand Prix je jak Adidas Běh pro ženy na 5 km, který odstartuje přední česká atletka Ludmila Formanová, tak Metro Běh pro muže na 10 km, který v pravé poledne odstartuje na Staroměstském náměstí primátor Hlavního města Prahy, pan MUDr. Pavel Bém (který se nakonec rozhodl, že půjde příkladem a celý závod následně i odběhne!). Novinkou je Mistrovství velvyslanectví, tedy družstev, sestavených z jednotlivých zahraničních velvyslanectví a Ministerstva zahraničních věcí, které změří síly v závodu na 10 km. K dnešnímu dni je přihlášeno deset zahraničních ambasád! Jsou to Spojené státy americké, Rusko, Čína, Německo, Japonsko, Holandsko, Finsko, Dánsko, Indie a Lotyšsko.
























Napětí z opravdových závodů odlehčí zábavně pojatý Hilton Barmanský běh. Start je v sobotu  9.9. v 11:15 na Staroměstském náměstí před pódiem, kde bude současně probíhat bohatý kulturní program.
Více informací najdete na stránkách www.PIM.cz.


zavřít