Billie Joe Amstrong rozmlátil na pódiu kytaru. Pak nastoupil do léčebny

Vydáno 24.09.2012 | autor: redakce

Zpěvák Green Day Billie Joe Armstrong ztropil minulý víkend v Las Vegas přímo na pódiu pořádnou scénu. Pořadatelé festivalu rádia iHeart jim totiž zkrátili set o celých dvacet minut, aby dali větší prostor zpěváku Usherovi. A Billie Joe zareagoval po svém.

Billie Joe Amstrong rozmlátil na pódiu kytaru. Pak nastoupil do léčebny Billie Joe Amstrong rozmlátil na pódiu kytaru. Pak nastoupil do léčebny


billie joe armstrongJakmile si Billie Joe na světelné tabuli přečetl, že jim do konce setu zbývá jen jedna minuta, přestal hrát a spustil lavinu sprostých slov: "Že mi zbývá jedna minuta? Na to vám kašlu. To mi fakt hodláte dát jednu posranou minutu?"

Následně začal vysvětlovat, že interpret takového formátu, jako jsou Green Day si zaslouží víc času než pouhých dvacet pět minut. "Nejsem žádnej posranej Justin Bieber," obul se Armstrong do milovaného idolu. Poté si sundal kytaru a přímo před plnou arénou jí rozmlátil na kusy. Se zdviženým prostředníčkem a se slovy: "Jedna minuta! Kurva Bože, miluju Vás všechny. Vrátíme se!" odkráčel do zákulisí.

Zanedlouho po této scéně, které okamžitě obletěla internet, oznámila kapela, že Billie Joe Armstrong nastoupil do léčebny kvůli "zneužívání substancí". Zbývající členové se za jeho výstup omluvili s tím, že set zkrácen nebyl a bohužel musí zrušit všechny své plánované promo akce k nové desce !Uno! (která shodou okolností vychází právě dnes) až do odvolání. Jak se tedy dál bude vyvíjet fungování kapely a kdy se na scénu opět vrátí, je zatím ve hvězdách.



bt


zavřít