Zpěvák Simply Red Mick Hucknall poprvé sólově v Česku

Vydáno 12.10.2012 | autor: redakce

Mick Hucknall, zpěvák Simply Red, vydá koncem října sólovou nahrávku American Soul. Zároveň oznámil své první samostatné turné. Uskuteční se v roce 2013 a v jeho rámci dorazí 27. března do pražského Kongresového centra.

Zpěvák Simply Red Mick Hucknall poprvé sólově v Česku Zpěvák Simply Red Mick Hucknall poprvé sólově v Česku


mh_press_03_008_lrPodle samotného Hucknalla půjde o sérii výjimečných a komorních večerů, během nichž představí zmíněné nové sólo album American Soul a svůj vlastní pohled na soulovou klasiku, která ho během jeho života inspirovala. Mick je proslulý svojí osobitou interpretací skladeb jiných autorů, včetně hitů jako Money's Too Tight To Mention od The Valentine Brothers, If You Don't Know Me By Now soulových Harold Melvin & The Blue Notes nebo You Make Me Feel Brand New.

Počátek sólové kariéry dává tomuto britskému zpěvákovi volnou ruku pro výběr písní. Na turné představí jak svoje vlastní oblíbené skladby, tak klasické soulové songy jako I Only Have Eyes For You, I'd Rather Go Blind a That's How Strong My Love Is.

Mick Hucknall se v Česku objevil naposledy před dvěma lety, kde Simply Red vystoupili v Tesla Aréně v rámci svého posledního turné.



TZ, ape


zavřít