Kryštof nabízí poslech novinky Inzerát exkluzivně na MusicJetu

Vydáno 12.10.2012 | autor: redakce

Kryštof již v pondělí 15.října vydává novinku Inzerát. Největší česko-slovenská galerie hudby MusicJet si pro svoje uživatele připravila ve spolupráci s vydavatelem alba, společností Universal Music, exkluzivní možnost poslechnout si album zdarma ještě před jeho releasem, a to již od tohoto pátku, tedy tři dny před oficiálním vydáním.

Kryštof nabízí poslech novinky Inzerát exkluzivně na MusicJetu Kryštof nabízí poslech novinky Inzerát exkluzivně na MusicJetu


inzeratZačalo to skutečným inzerátem. Kryštof si ho podal v říjnu 2011 na serveru GearSluts, když se rozhlížel po novém producentovi. Po jedenácti letech na domácí scéně a pěti řadových deskách chtěli změnit své pracovní postupy, zatlačit do kouta naučenou rutinu a představit se v nové neotřelé podobě. Sešlo se osmnáct odpovědí, posléze dvanáct verzí písně Parapet, z nichž se kapele nejvíc líbilo hudební podání newyorského producenta Yarona Fuchse. Trvalo to skoro na den rok, než se fanoušci dočkali.

Kryštof po celou dobu nekoncertovali, jen se soustředila na nové album: "Potřebovali jsme si za ty roky na scéně trochu vybrat oddechový čas. A také jsme si chtěli dopřát dostatek volna na přípravu alba, abychom nemuseli honit termíny, ale mohli v klidu natáčet, připravit promo, natočit klipy a tak dále. Prostě abychom lidem nabídli to nejlepší," říká zpěvák Richard Krajčo.

Pokud byste si chtěli poslechnout exkluzivně nové album, stačí se zaregistrovat na stránkách MusicJetu a stáhnout si aplikaci pro neomezený poslech hudby do vašeho PC. Pokud si chcete s předstihem poslechnout Inzerát i na svém chytrém mobilním telefonu, stačí si stáhnout aplikaci z vašeho obchodu s aplikacemi, tedy z AppStore, Google Play nebo Windows Marketplace. Ke stažení je i na mobilní verzi stránek MusicJetu.

MusicJet používá v České republice a na Slovensku přes dvě stě tisíc uživatelů. Základní PC verze je zdarma, verze pro mobilní telefony je zpoplatněná, ale všichni noví uživatelé si ji mohou vyzkoušet zdarma. Na MusicJetu můžete poslouchat miliony písniček od tuzemských i zahraničních umělců. Jsou tu desítky žánrů a stylů. Naleznete zde jak hudbu od velkých vydavatelství, tak i alternativní hudbu od malých produkcí nebo umělců.



TZ, ape
zavřít