Miro Žbirka vydal Complete Box a chystá koncert v O2 Areně

Vydáno 04.11.2012 | autor: redakce

Complete Box Mira Žbirky se drží svého názvu a je opravdu kompletní. Obsahuje veškerá alba, která Žbirka vydal, a to včetně obalů v původním designu. Součástí výběru jsou také dříve nevydané rarity.

Miro Žbirka vydal Complete Box a chystá koncert v O2 Areně Miro Žbirka vydal Complete Box a chystá koncert v O2 Areně


zbirkaComplete Box obsahuje celkem 14 řadových desek a další CD s raritami. Součástí je i bonusové DVD a raritní CD nazvané Made in Abbey Road se dvěma singly nahranými letos v létě ve slavném londýnském studiu Abbey Road. Made in Abbey Road nikde jinde samostatně nekoupíte.

Svoje 60. narozeniny a celý letošní rok, kdy si plnil vlastní velká přání (turné po USA, natáčení v Abbey Road), uzavře Miro Žbirka narozeninovým koncertem 8. listopadu v pražské O2 Areně nazvaným Miro Žbirka, Happy Birthday. Žbirku kromě jeho vlastní kapely doprovodí také symfonici z Moravské filharmonie Olomouc.

Vyhrajte vstupenky na koncert Mira Žbirky

Úvodních dvacet minut bude patřit košickým Backwards. Ti jsou jednou z nejuznávanějších revival kapel Beatles ve světě - opakovaně získali 1. místo v soutěži Beatlefest pořádané v New Yorku. A jak sami říkají: "Tajemstvím našeho úspěchu je smysl pro detail, od hudebního po produkci, stage look či design."

Vstupenky na koncert v O2 areně 8. listopadu jsou stále v předprodeji.



TZ, ape

zavřít