Klavíristka Diana Krall přijede s novinkou Glad Rag Doll i do Česka

Vydáno 08.11.2012 | autor: redakce

12. listopadu vystoupí v pražském Kongresovém centru kanadská pianistka Diana Krall. Stejně jako při své poslední návstěvě České republiky v roce 2009 je její koncert vyprodán.

Klavíristka Diana Krall přijede s novinkou Glad Rag Doll i do Česka Klavíristka Diana Krall přijede s novinkou Glad Rag Doll i do Česka


dianakrall.4Vzhledem k tomu, že zájem o lístky trvá, rozhodli se pořadatelé uvolnit navíc poslední sérii vstupenek na stání za 1200 Kč.

Diana v Praze naživo představí své nové studiové album Glad Rag Doll které vyšlo 2. října. To je radostnou a dobrodružnou poutí zkoumající nové zvuky, novou instrumentaci i nové hudebníky. Ústřední hvězdou je zpěvačka a klavíristka Diana Krall, tentokrát jako rošťanda s dobrým smyslem pro humor a novým smyslem pro něhu a důvěrnosti.

"Šli jsme do studia, jako by ty skladby vznikly včera. Nechtěla jsem natočit nějakou dobovou nebo nostalgickou desku. Pokud lze jakoukoliv z těchto písniček identifikovat jako 'hudbu dvacátých a třicátých let', tak jsou to písničky dvacátých a třicátých let interpretované v 21. století," dodává Krall.

TZ, ape

zavřít