MERSEY SLAVÍ TŘINÁCT LET!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Brněnský klub Mersey oslaví 14.10. třinácté narozky ve velkém stylu. Grtulovat přijede Justin Robertson, vedle něho se ke gramofonům postaví Javas, Orbith nebo LaDiDa. Gratulanty se můžete stát i vy. Vyhlašujeme bleskovou narozeninovou soutěž o volné vstupy!

MERSEY SLAVÍ TŘINÁCT LET! MERSEY SLAVÍ TŘINÁCT LET!

Není třeba rozebírat detailně historii Mersey Klubu a akcí kolem něj, protože klub existuje již úctyhodných 13 let a akcí a koncertů byly stovky. Podstatné je, že před rokem se dramaturgie opět ujala Mersey Agency a zaměření podniku se tak znovu přiblížilo aktuální klubové kultuře, tedy stylům, které hýbou světem. Došlo k obnovení pravidelných house parties, funky večírků, jungle akcí, vznikly nové noci věnované r'n'b a latinu a byly zachovány oblíbené studentské a oldies parties uprostřed týdne. Klub se neustále mění, zrekonstruoval se interier, vzniká nový design baru, vše je v pohybu.

V sobou 14. října klub a potažmo i agentura oslaví šťastnou třináctku a program bude skutečně luxusní. Do Mersey zavítá jedna z největších osobností britského tanečního undergroundu – Justin Robertson (foto), rezident slavné taneční party Bugged Out. Je představitelem britského acid electro soundu a české publikum jej dobře zná z pražského klubu Roxy či z festivalu Sony Ericsson Hradhouse 2006. Druhým hlavním hostem bude LaDiDa, výtečná pražská DJka věnující se v současnosti minimalu a propagující aktuální album.

Justina Robertsona a Ladidu doplní v line upu nejpopulárnější český electro DJ Orbith, brněnská legenda DJ Javas, Marthen, Hydrophonic a Navy Guga.

Kompletní line up:

21.00 Marthen
22.00 Hydrophonic
23.00 Javas
00.00 LaDiDa
01.30 Justin Robertson (UK)
03.30 Orbith
05.30 Navy Guga.























HAPPY MERSEYDAY FOR FREE


Na narozeninovou party jste srdečně zváni a iReport.cz vám aktuálně nabízí možnost vyhrát na sobotní oslavu volné vstupenky. Hrajeme o 3x 2 volné vstupy a otázka je jednoduchá:

Jak se jmenuje kapela, s níž je Justinova kariéra spojena?

A) Chemical Brothers
B) Lionrock
C) New Order

Odpovědi zasílejte na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Mersey - soutěž" (bez uvozovek, please). Nezapomeňte připojit Vaše jméno a telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 13. 10. 2006 v 17:00 hod. Výherci budou obratem kontaktováni.

Soutěžícím přejeme hodně štěstí, klubu Mersey blahopřejeme a držíme palce do další třináctky!




































www.Mersey.cz



zavřít