Jasná páka chystá dva podzimní koncerty. I s Davidem Kollerem

Vydáno 13.11.2012 | autor: redakce

V roce 2011 oslavila Jasná páka 30. výročí svého založení koncertním turné. Na rozdíl od své koncertně aktivní "sestry" Hudby Praha však pravidelně nekoncertuje. Dvě výjimky se uskuteční v polovině listopadu - 15.11. v Praze a 17.11. v Brně.

Jasná páka chystá dva podzimní koncerty. I s Davidem Kollerem Jasná páka chystá dva podzimní koncerty. I s Davidem Kollerem


jasna_pakaPražské kulturní centum MeetFactory a brněnská Musilka budou dějištěm jediných dvou podzimních koncertů Jasné Páky. V případě pražského klubu nepůjde o náhodný výběr - právě zde se před lety sešli dva zakládající členové kapely, David Koller a Michal Ambrož, a domluvili se, že při příležitosti otevření tohoto prostoru by mohla zahrát v nějaké podobě i Jasná páka. Stalo se a zážitek z tohoto koncertu byl spouštěcím mechanismem domluvy Davida a Michala s Petrem Váši o možném comebacku Jasné páky.

Michala Ambrože, Davida Kollera a Petra Vášu v Jasné páce doplňují kytarista Vladimír Zatloukal, basista Marta Minárik, (dlouholetý spoluprácovník Davida Kollera v Lucii a Kollerbandu). Tradiční ženské vokály obstarávají zpěvačka Petra Studená a dcera Michala Amrože Magdalena Ambrožová. Na housle, klávesy a kytaru hraje Radovan Jelínek.

15.11.2012 - Praha (MeetFactory)
17.11.2012 - Brno (Musilka)

TZ, ape

zavřít