GNARLS BARKLEY MAJÍ NOVINKY

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Dvojice Gnarls Barkley právě vydává double AA side singl, který bude obsahovat dva rovnocenné tracky. Jedním z nich je pomalejší soulová Who Cares? a druhým skladba Gone Daddy Gone. Podívejte se na klip!

GNARLS BARKLEY MAJÍ NOVINKY GNARLS BARKLEY MAJÍ NOVINKY

Odkazy na nový videoklip Gnarls Barkley Gone Daddy Gone ve třech formátech (hi znamená verze pro rychlé připojení, lo je očesanější, pro pomalejší dráty):

http://streamos.warnermusic.com/wmedia/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_hi.wvx
http://streamos.warnermusic.com/wmedia/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_lo.wvx http://streamos.warnermusic.com/real/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_hi.ram http://streamos.warnermusic.com/real/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_lo.ram http://streamos.warnermusic.com/qtime/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_hi.mov http://streamos.warnermusic.com/qtime/wmiuk/gnarlsbarkley/gonedaddygone_lo.mov

Zároveň se na trhu objeví speciální rozšířená verze multiplativého alba St.Elsewhere v novém obalu a rozšiřená o DVD. Tato verze bude na CD obsahovat původní edici St.Elsewhere a na DVD všechny dosavadní videoklipy (Crazy, Smiley Faces..), žívá vystopení z britské televize Channel 4 Special a dále live audio nahrávky Crazy - Live At Top Of The Pop" a Gone Daddy Gone - Live At Jools Holland.



www.gnarlsbarkley.com
zavřít