Monkey Business budou v Lucerně šířit štěstí postmoderní doby

Vydáno 11.12.2012 | autor: redakce

Monkey Business chystají na čtvrtek 20. prosince tradiční předvánoční koncert. Stejně jako loňský rok, i letos muzikanti obsadí Velký sál pražské Lucerny.

Monkey Business budou v Lucerně šířit štěstí postmoderní doby Monkey Business budou v Lucerně šířit štěstí postmoderní doby


monkey-business_2012V roli speciálních hostů se představí Lenka Dusilová a písničkář Vlasta Redl. Fanoušci se prý můžou těšit i na jedno "americké překvapení" a také na písně z chystaného alba Happiness of Postmodern Age. To by se na pultech obchodů mělo objevit v únoru příštího roku.

Monkey Business jsou vedle originálních pódiových kostýmů známí také svým smyslem pro recesi. Vystoupení s názvem Matka nemá východisko tak prý bude řešit několik zásadních otázek, především tyto: Jak předejít duševnímu pohnutí v šestinedělí? Jak vyzrát nad hemeroidy?, Jak svému manželovi správně podržet?, Jak nevychovat ze svých dětí nevděčné fakany?, Kde najít na svém těle c-bod? Jak vypadat sexy i v devadesátidvou letech na nuda pláži bez plavek? Jak si vyvěštit budoucnost z pexesa? Pokud na některou z otázek znáte odpověď už teď, podělte se s námi v diskuzi.

Monkey Business letos oslavili dvanácté narozeniny. Mají za sebou šest studiových alb a jejich sedmičlenná formace zůstala za celou dobu existence neměnná, v čele s kapelníkem Romanem Holým a za mikrofony s Matějem Ruppertem a Tonyou Graves.



TZ, ape
zavřít