T.M. STEVENS V LUCERNA BARU A RADIU WAVE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Excelentní baskytarista a heavy funker T.M. STEVENS to v neděli 29.10. rozbalí v pražském Lucerna Music Baru. Koncert můžete slyšet i na vlnách Radia Wave, konkrétně v pořadu Grundfunk.

T.M. STEVENS V LUCERNA BARU A RADIU WAVE T.M. STEVENS V LUCERNA BARU A RADIU WAVE

Radiová funková Zoo, která se schází každou neděli od 20:00 na Radiu Wave v pořadu Grundfunk, pro vás připravila další živou lahůdku. Baskytarista T.M. Stevens je živočišný exemplář z New York City, jediný svého druhu. Na vlnách RadiaWave si můžete vychutnat i koncert jeho kapely Shocka Zooloo z pražského Lucerna Music Baru. Pro kvalitní zvukový záznam se 29.10. vypraví do LMB přenosový vůz a s ním i celý Grundfunk. Odsud se bude živě, nahlédne se do bohaté hudební historie T.M. Stevense a dojde i na rozhovor. V následujícím Grundfunku 5.11. pak bude odvysílán záznam z koncertu.



T.M. Stevens hrál od 80. let se spoustou legend, jmenujme alespoň některé z nich. Joe Cocker (alba Unchain My Heart, One Night Of Sin, Night Calls), Tina Turner (Foreign Affair, Simply The Best), James Brown (Gravity), The Pretenders (Get Close), Billy Joel (River Of Dreams), Cindy Lauper (Night To Remember), Steve Vai (Sex & Religion) a další. Současně se věnoval i vlastní tvorbě, kterou představí i v Praze s kapelou Shocka Zooloo. Svůj styl označuje jako "metal funk", můžeme tedy čekat funkové figury a rytmiku, stejně jako tvrdou kytaru a metalový nášup. Před Stevensovým uměním prý bledne i podobně orientovaný a zkušený basista Doug Wimbish, který své aktuální projekty už letos v Praze představil, máme tedy s čím srovnávat.

T.M. Stevens naposledy zavítal do Prahy v roce 2005 s projektem Vibe Music. Spoluhráči mu byli bubeník John Blackwell (doprovodná kapela Prince) a kytarista Jean Paul Bourelly. Svým uměním strhly publikum, působili přitom uvolněně a dovolili si i pár hudebních vtípků, jako hrát falešně, schválně jestli publikum pozná, že je to vtip.

Grundfunk živě z Lucerna Baru, už tuto neděli ve 20 hod. na frekvencích Radia Wave.
VKV 100,7FM Praha a Střední Čechy
DVB-T Praha, Brno, Ostrava a Domažlicko
DVB-S Satelit Astra 23,5´
Internetové vysílání www.wave.cz



T.M. STEVENS BAND

T.M. Stevens - baskytara & zpěv
Spolupráce s např. James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Cindy Lauper, Little Steven, Tina Turner, Billy Joel, Steve Vai atd...
www.tmstevens.com

Michael `Masterblaster` Barnes - kytara & vokály
Spolupráce s např. Vinnie Moore, Rik Emmett (Triumph), Marty Friedman, Michael Manring, John Petrucci (Dream Theater), Trey Anastasio (Phish)
http://michaelbarnes.us.tt  

Garry ´G-Man`Sullivan - bicí & vokály
Bubeník legendárních Cro-mags, spolupráce s B 52´s, Bernie Worell, P-Funk (George Clinton band) atd...
http://www.gmanproductionsnyc.us.tt  

zavřít