Anketa Žebřík 2012 startuje, vyvrcholí 15. března

Vydáno 01.01.2013 | autor: redakce

Žebřík slaví 20 let od svého vzniku! Hlasování v tradiční anketě odstartovalo 1. ledna. Výsledky budou vyhlášeny 15. března v plzeňském Parkhotelu za koncertního doprovodu Chinaski, Nightwork, Prago Union, Mňágy a Žďorp či Celeste Buckingham.

Anketa Žebřík 2012 startuje, vyvrcholí 15. března Anketa Žebřík 2012 startuje, vyvrcholí 15. března

ebk 2011 tata bojs jarda hudec small.jpg.jpgŽebřík 2011: Tata Bojs převzali hlavní cenu od Jardy Hudce

Tento měsíc mohou fanoušci hlasovat pro kteréhokoliv ze svých favoritů, a to zasláním sms na číslo 900 11 09 nebo přes webový formulář. Z prvního kola vzejde pět nominovaných v každé kategorii, kteří budou oznámeni 1. února. O definitivních vítězích se poté bude rozhodovat až do konce února.

Více o pravidlech ankety Žebřík

Stejně jako loni se hlasuje v kategoriích Skupina, Album, Skladba, Videoklip, Zpěvák, Zpěvačka, Objev, Akce, Film a Průser roku. Domácí část ankety zahrnuje kromě českých a slovenských hudebníků také cizince dlouhodobě působící v ČR a SR. Tytéž kategorie jsou vypsány i pro zahraniční část. Každý hlas bude zařazen do slosování o hodnotné ceny.

Podpořte své favority! Je to jednoduché

Finálový večer proběhne 15. března v Parkhotelu Plzeň. V průběhu pětihodinového programu budou oceněni tři nejlepší umělci v každé kategorii. Rovněž dojde na předání prestižní trofeje pro Osobnost Žebříku i na charitativní ocenění.

ebk 2011 aneta langerov anna k tom klusebk 2011 tom  hank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Během galavečera, jehož moderátory budou Tomáš Hanák a Klára Vytisková, vystoupí např. Chinaski, Nightwork, Prago Union + Livě Band, Mňága a Žďorp, Celeste Buckingham a další. Chybět nebude DJ stage, VIP lounge a samozřejmě ani proslulá after party.

Předprodej v ceně 390 Kč a 990 Kč (VIP) zajišťuje síť Ticketstream.

"Žebříku je dvacet let a my hodláme tohle výročí pořádně oslavit. Rádi bychom proto uspořádali nejvelkolepější finálový večer v celé dosavadní historii. Pozvali jsme na něj kapely, které slaví podobně významná jubilea, ale pochopitelně dostanou prostor i mladší interpreti, včetně těch, kteří na Žebříku ještě nehráli," zve na březnovou show ředitel Hudebních cen Žebřík Jarda Hudec.


Podívejte se na výsledky loňského ročníku


Spoluorganizátorem Hudebních cen Žebřík je Plzeňský kraj. Záštitu převzal hejtman Milan Chovanec. Akce je podpořena z projektu Plzeň - Evropské město kultury 2015 a Ministerstvem kultury ČR.

Další info na: www.anketazebrik.cz

TZ, foto Petr Tibi

 


zebrik_logo_2012_top1

 

zavřít