Metalcoreový večírek v Roxy: přijedou Asking Alexandria

Vydáno 22.01.2013 | autor: redakce

Přesně po roce se do Prahy vrací britská pětice Asking Alexandria. Metalcoreová úderka a jejich tři spřátelené formace rozduní už 30. ledna klub Roxy.

Metalcoreový večírek v Roxy: přijedou Asking Alexandria Metalcoreový večírek v Roxy: přijedou Asking Alexandria


askingalexandria_press





























Počátky Asking Alexandria se datují do roku 2008, přičemž debutové album Stand Up and Scream vyšlo o rok později. Krátce po vydání desky vyrazili na turné do Severní Ameriky a zahráli si s kapelami jako Enter Shikari, Evergreen Terrace nebo All That Remains. Jejich následné britské turné bylo z velké části vyprodané.

V dubnu 2011 vydali druhé album Reckless & Relentless. V současnosti kapela dokončuje práci na svém třetím albu, jenž  vyjde ještě letos. Hudebně by prý mělo být "něco mezi Motley Crue a Slipknot". Kytarista a zakládající člen Ben Bruce k vývoji kapely říká: "Už jsme procestovali svět, vydali dvě desky a našli spoustu kámošů. Na našich nových nahrávkách nemáme v úmyslu zpomalit - vývoj je šílená věc, ale my jsme pořád ta stará dobrá Asking Alexandria. Máme pořád svůj sound a hodně jsme ho zlepšili. Chceme být kapelou, která chce hrát spoustu let."

Na pražském koncertě se kromě Asking Alexandria představí jejich britští hosté While She Sleeps, Motionless In White z USA a sestava Betraying The Martyrs z Francie. Akce startuje v 18:30.



TZ, ape

zavřít