GIPSY V LMB PŘEDVEDE ROMANO HIP HOP

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Ve středu 8.11. pokřtí romský rapper Gipsy (repsektive jeho projekt GIPSY.CZ) album Romano Hip hop. Poslechněte si mp3 ukázky a hlavně přijďte Gipsyho a spol. do Lucerna Music Baru pořádně podpořit!

GIPSY V LMB PŘEDVEDE ROMANO HIP HOP GIPSY V LMB PŘEDVEDE ROMANO HIP HOP

Gipsy.cz
Romano Hip Hop - křest CD
LMB, 8.11. od 21:00

Romský rapper Radoslav „Gipsy“ Banga je znám svým energickým a charismatickým koncertním projevem, při kterém dokáže strhnout každého v sále. A tak vedle nesporných hudebních kvalit je právě pro tuto skutečnost uznávaným a vyhledávaným muzikantem. Nominace na různé ceny tento fakt jen potvrzují (ALMA 2005, Anděl 2005).

Projekt Gipsy.cz, kde Gipsyho doplňují skvělí muzikanti (Vojta „Béla“ Lavička – housle, Jan „Rotvajler“ Surmaj - kontrabas, Petr „Durman“ Surmaj – kytara), navíc spojuje jeho hiphopové zkušenosti a romské muzikantství. Díky tomu vzniká ojedinělý sound, který se nejen dobře poslouchá, ale koncertně je famózním zážitkem.
























Nové album Romano Hip Hop, bude na pultech obchodů k mání v pondělí 20. listopadu a pro digitální příznivce již od 14.11. na serveru I-legalne.cz. A tak jeden z mnoha dalších důvodů proč přijít na křest CD, je možnost získat album již před datem zahájení oficiálního prodeje.

Gipsy není na hudební scéně žádným nováčkem, na podiích se objevuje od svých třinácti let. Mnozí ho zaregistrovali už v kontroverzním hiphopovém seskupení Syndrom Snopp. Vzápětí všechny šokoval svými komerčními výlety, které vyvrcholily produkcí megahitu prvních Superstar ,,Lítat ke hvězdám". Postupně nachází vlastní parketu, nový sound a prostor, který přetavuje nejdříve do samostatného debutu Ya Favourite CD Rom a následně i v nadupané album Romano Hip Hop.























Zde najdete rapperskou naštvanost, romskou muzikálnost, nadhled a vtip a znalost fines popového řemesla. Nové album tedy přináší energií nabitou syntézu všeho, co talentovaný muzikant se svými spoluhráči na cestě hudbou a životem zakusili a poznali. Recenzi CD hledejte v REPORTU 12/06, prozatím můžete prozkoumat nové Gipsyho stránky, kde mimo jiné nabízí i mp3 ukázky z křtěného nosiče. Tudy: www.gipsy.cz.






















Více info i na webu vydavatele, Indies Scope Records.

Gipsy.cz in the house..!!!!



zavřít