MINDWAY POKŘTÍ MAXISINGL

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po více než půl roce se kapela Mindway vrací do pražského Paláce Akropolis, aby 13.11. pokřtila maxisingl Replay. Ten oficiálně vychází ve stejný den a předznamenává debutové CD, které by mělo (konečně!) vyjít na jaře přítího roku.

MINDWAY POKŘTÍ MAXISINGL MINDWAY POKŘTÍ MAXISINGL

Kapela v nové sestavě natočila třískladbový singl, který už konkrétně předznamenává přípravu na natáčení regulérního CD. Mindway opět dokazují, že česká hudební scéna se zcela jistě začíná probouzet a hledat nové postupy v hudební kompozici. Propojení tvrdých metalový základů s elektronickými podklady není samo o sobě novinkou, ale důraz na hlasový projev vokalisty dává tomuto emo žánru nový rozměr.

Během vystoupení v Paláci Akropolis zazní nové písně Replay, 5point4 a Vultures ze zmiňovaného singlu, ke slyšení budou i další nové písně. Energické vystoupení čtyř muzikantů bude doplněno výtvarně zdobeným podiem a těšit se můžete také na nové hrané videoprojekce z dílny VJe Lopezze. Mindway připravili speciální playlist a light show a překvapení pro všechny návštěvníky koncertu.
























Žánrově lze Mindway zařadit ke kapelám typu Deftones, Mudvayne, Placebo, IamX či Nine Inch Nails. Více napoví i profil skupiny, který nabídl REPORT 7-8/05. Pokud máte rádi neokoukané, profesionální a hlavně originální české kapely, nenechte si je 13. listopadu od 19:30 ujít. Mindway vystoupí v rámci pravidelné noci Paláce Akropolis - FUTURE LINE.

Support DJ BOSCH-K z produkce DB Production, vstupné pouhých 70,-.

www.mindway.cz


zavřít