Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na první letošní Bounce!Bounce! v Praze

Vydáno 17.01.2013 | autor: redakce

Kay a Tvzex ze Sunshine opět obsadí všechna tři patra pražského klubu Chapeau Rouge. Stane se tak v pátek 18. ledna a zaplnit klub jim pomůžou Kluci z Marmelády, Them Darned Teenagers i Dead Sailor alias Matyáš Vorda z Mandrage.

Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na první letošní Bounce!Bounce! v Praze Kay a Tvzex ze Sunshine zvou na první letošní Bounce!Bounce! v Praze


chapeauKluci z marmelády jsou na české hudební scéně celkem nováčci, ale už si stihli získat frontmana Sunshine Kaye Buriánka, který je vzal pod svá křídla v rámci mejdanu Bounce!Bounce!. "Nad názvem se možná ušklíbnete, ale věřte mi, že jejich hravost a drive vám ten zvedlej koutek spolehlivě zamrazí. Jsou mladý, maj toho sice málo za sebou, ale hodně před sebou," říká Kay. Inspiračními zdroji kapely jsou údajně Smashing Pumpkins, Sonic Youth, Does It Offend You, Yeah?, Hadouken, Noisia či My Bloody Valentine.

Them Darned Teenagers už se na Bounce!Bounce! parties stali zajetým jménem a i tentokrát dostanou prostor po koncertě v Undregroundu.

Vystřídá je bubeník Mandrage Matyáš Vorda, který své DJské alter-ego pojmenoval Dead Sailor. "Matyáš Vorda ve svý nový inkarnaci DEAD SAILOR je nakažlivej hopíkovou energií a tracky taky nehraje špatný," dodává Kay.

Prostřední patro na celou noc jako vždy obsadí Kay s Tvzexem a horní bar obstará Ed Bass.



zdroj: TZ, map


zavřít