SOUTĚŽ S ARRESTED DEVELOPMENT

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V pondělí 13.11. budou v Abatonu všichni souhlasně kývat do rytmu. Na pódiu se objeví legendární ARRESTED DEVELOPMENT a vedle hitů se pochlubí i novým albem Since the Last Time. Vyhrajte volňásky a kývejte taky!

SOUTĚŽ S ARRESTED DEVELOPMENT SOUTĚŽ S ARRESTED DEVELOPMENT

Dvojnásobní vítězové Grammy, působící jako univerzální osvěžovač hiphopové scény už neuvěřitelných 19 let, pomáhají lidem rozvíjet se a posunout směrem k svobodě s každým trackem, každým novým beatem, každým sloganem. Díky různorodosti jejich tvorby a tvůrčímu nasazení se jim občas říká „Sly and the Family Stone“ současnosti.

Arrested Development ctí kosmopolitní smýšlení, koncept "jedné lásky", ekologii, rovnoprávnost žen a propagují duchovní rozměr hudby i života a „osobní zodpovědnost“. Je to rodina, jejíž členové žijí v paralelním vesmíru, kde malí špunti zpívají hiphopové refrény a čtyřiasedmdesátiletí chlápci postávají okolo a houpou se do hiphopových beatů.

Dávno před tím, než lidi začali šílet po jižanském hip hopu zvaném Dirty South, působili už A.D. v Atlantě ve státě Georgia. O svém zvuku říkají, že je „jižanský, lidový, etnický, hiphopový a funkový, zkrátka „Life Music“ neboli „Muzika života“. Kladou si za cíl vyčistit scénu, a to i přesto, že jejich vlastní sound je trochu hrubší a ostřejší. Nebojí se mixovat Hammondky s kvílivými vokály a procítěnými jižanskými sbory. Název jejich prvního alba po obnovení kapely „Since the Last Time“ se vztahuje k době, která uplynula od jejich poslední produkce v devadesátých letech.
























3 YEARS, 5 MONTHS & 2 DAYS IN THE LIFE OF... TWO WINNERS!

V tuto chvíli dáváme šanci všem zájemcům o volné vstupenky na pondělní koncert Arrested Development v klubu Abaton. Otázka je megaprostá:

V aktuálním REPORTU 11/06 přinášíme původní rozhovor s frontmanem Arrested Development. Jeho jméno je

A) Speech
B) Reech
C) Keech.

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, v předmětu uveďte "Arrested - soutěž". Nezapomeňte připojit Vaše jméno a nejlépe i telefonický (mobilní) kontakt.
Hrajeme o dva páry volných vstupů na koncert Arrested Development 13.11 v Abatonu. Uzávěrka soutěže je v sobotu 11.11. v 11:11 hodin. Výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí a pozdravujte Mr. Wendala!



































www.prostorabaton.cz


zavřít